مدل های کسب و کار اینترنتی  بسیار متنوع هستند و ما در این مقاله تنها ۸ مدل را معرفی می کنیم .

۱- فروشگاه‌های اینترنتی

فروشگاه‌های اینترنتی کالاهای فیزیکی و حراجی‌های آنلاین مثل (آمازون، ای بی، دیجی کالا، ایسام، بامیلو و…). که می توانید کالاهای ساخت خودتان را در آن قرار دهید. مثلاً هنرمندید و آثار هنری خودتان را در آن بگذارید یا حتی خانم خانه‌داری که کارهای دست خودش و محصولات خانگی‌اش را می‌تواند بفروشد. و یا محصولات و کالاهای دیگران را بفروشید. که ما این مدل سایت‌ها را زیاد دیدیم از سایت‌های فروش لوازم‌خانگی، لباس، وسایل دیجیتال، لوکس‌فروشی‌ها و هزاران مورد دیگر.

۲- فروشگاه محصولات دیجیتال

دقت کنید که در این مدل سایت ها برای فروش محصولات مجازی، همیشه کپی‌رایت را رعایت کنید. تا هم کار اصولی، باکیفیت و حرفه‌ای ارائه دهید و هم ازلحاظ قانونی برایتان مشکلی ایجاد نشود.

۳- سایت‌های آموزش آنلاین

مورد بعدی از کسب‌وکارهای اینترنتی سایت‌های آموزش آنلاین هستند که سایت‌های خیلی موفقی در دنیا وجود دارند مثل لیندا و یودمی و در ایران سایت‌هایی مثل فرانش، فرادرس، سون لرن، uncox، همیار و … سایت‌های آموزش آنلاین یکی از پول‌سازترین حوزه‌ها هستند و زمینه‌ای است که همیشه جا برای پیشرفت دارد و به این صورت است که شما اگر دانش و تخصصی دارید و می‌توانید این دانش و تخصص رو در کتاب‌های الکترونیکی، آموزش صوتی و ویدئویی به فروش برسانید. نکته مهم: در این زمینه اصلاً خودتان را دست‌کم نگیرید. خیلی وقت‌ها خیلی کارها به نظر ما آسان می‌آید و براثر تکرار بدیهی شده است. اگر تخصص و دانشی دارید خودتان را دست‌کم نگیرید و جایگاه قبلی خودتان قبل از اینکه آن دانش را یاد بگیرید به یاد بیاورید و خیلی‌ها در جایگاه قبلی شما هستند و دوست دارند به جایگاه فعلی شما برسند. یک سری سایت‌های آموزشی هم مثل فرانش به این صورت است که بقیه آموزش‌هایشان را در این سایت می‌گذارند و درصدی از فروش به صاحب سایت می‌رسد.

۴-سایت‌های خدمات تخصصی

فقط افراد دارای تخصص می‌توانند وارد این حوزه بشوند و بسیار حوزه پول‌سازی است. مثل سیستم‌های خدمات هاستینگ و دامنه. یا سیستم‌های ارائه خدمات تخصصی مثل سیستم‌های بهینه‌سازی خودکار سایت

۵- سایت‌های خدمات عمومی

مخاطب این سایت‌ها عموم جامعه است. مثل نت برگ، تخفیفان و… یک سیستمی ایجاد کنید که کاری را ساده کند. شما می تونید ایده‌های زیادی پیدا کنید که وارد این بازار شوید و تخصص خاصی هم لازم ندارد فقط ایده خوب را پیدا کنید و با جدیت دنبال کنید و از همه مهم‌تر صبور باشید. این ایده می‌تواند سرویس پیدا کردن پزشکان باشد یا جاهای دیدنی، خشک‌شویی آنلاین و …

۶-سایت‌های محتوایی

مثل ورزش ۳، دیجیاتو، زومیت، بیتوته، دانلودهاو… این سایت‌ها محتوای رایگان منتشر می‌کنند و درآمدشان از طریق گرفتن تبلیغات است. راه‌اندازی این سایت‌ها کار پیچیده‌ای نیست بیشتر پشتکار زیاد می‌خواهد، صبر بالا و محتوای زیاد که چون زبان ما فارسی است محتوای انگلیسی خیلی زیادی وجود دارد که می‌توانیم ترجمه کنیم و در این سایت‌ها قرار دهیم. من پیشنهاد می‌کنم اگر می‌خواهید وارد این حوزه شوید وارد زمینه‌های تخصصی شوید مثل آی تی، روانشناسی،بازاریابی،مدیریت و… به‌هیچ‌عنوان وارد حوزه‌های عمومی و فان نشوید. و در این مدل سایت‌ها توقع بازدهی سریع نداشته باشید برای یک الی دو سال محتوا تولید کنید تا جا بیفتید و آن موقع سایت‌های بزرگ سراغتان می‌آیند و به شما تبلیغ می‌دهند.

۷- سایت‌های تبلیغاتی واسط

مثل ایستگاه، شیپور، دیوار، پیام سرا، باما و… این سایت‌ها به این صورت هستند که بخشی دارند که شما می‌توانید خدماتتان را رایگان ارائه کنید و تعداد زیادی از افراد هم به این خدمات نیاز دارند. بعضی آپشن ها در این سایت‌ها پولی است مثلاً بودن در صفحه اول یا نتایج بالاتر یا مدت‌زمان ماندن در صفحه اول و…

۸- مارکت پلیس ها

این سایت‌ها مانند مکانی برای فروش کالا و خدمات سایر فروشندگان هستند. مارکت پلیس‌های فیزیکی مثل بامیلو و مجازی مثلاً فرانش و یا سایتی مثل ژاکت که فروش قالب و پلاگین وردپرس انجام می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.