مدیریت کاربران در وردپرس

کاربران وردپرس

مدیریت کاربران در وردپرس

افزودن کاربر در وردپرس و نقش های کاربری وردپرس یکی دیگر از بخش‌های مهم وردپرس است که باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشید.

و کاربرانی که قراراست تا در سایت شما فعالیت داشته باشند و مسئولیت‌های گوناگونی مثل مدیریت محتوا، مدیریت نظرات، پشتیبانی کاربران و… را در دست داشته باشند را به درستی انتخاب کنید .

تا ضمن استفاده مناسب از نقش کاربری و تعیین سطح دسترسی کاربران دروردپرس به شکل مناسب بتوانید امنیت وردپرس خود را نیز حفظ کنید.

بررسی و کنترل فعالیت کاربران در وردپرس از اهم مواردی است که هر وبسایت کاربر محوری که دارای چندین نویسنده می‌باشد باید از آن استفاده کند.

تا همواره قادر به کنترل فعالیت‌هایی که کاربران در آن انجام می‌دهد باشد.

هر کاربر نقش خود را در وردپرس دارد.

نقش ها مانند مجوزهای داده شده به یک کاربر خاص برای دسترسی به سایت وردپرس است.

این نقش ها تنها توسط مدیریت وب سایت (Admin) می تواند اختصاص یابد.

نقش های کاربری پیشفرض در وردپرس

وردپرس به طور پیشفرض دارای ۵ نقش کاربری است.

برای تنظیم نقش کاربری از بخش تنظیمات وردپرس ، گزینه عمومی را انتخاب میکنیم .

سپس گزینه عضویت را تیک می زنیم تا کاربران امکان ثبت نام در سایت را داشته باشند.

در زیر بخش عضویت گزینه ای با نام نقش پیش فرض کاربر تازه وجود دارد که نشان دهنده سطح دسترسی کاربرانی است که تازه در سایت عضو میشوند.

نقش های یوزر در وردپرس

همینطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید نقش پیشفرض کاربر تازه در وردپرس بر روی مشترک تنظیم شده است.

این سطح دسترسی تنها امکان مشاهده سایت را دارد و هیچگونه دسترسی به بخش مدیریتی وردپرس همان پیشخوان ندارد.

در اینجا چندین نقش از پیش تعیین شده در وردپرس وجود دارد :

۱ . مدیر(Administrator)

 مدیر کامل ترین نقش در وردپرس را به عهده دارد .

کاربری که در نقش مدیر است میتواند پست جدید اضافه کند ،هر پستی که توسط کاربران دیگر در سایت گذاشته شده را ویرایش کند ، و حتی پستها را حذف کند.

آنها میتوانند افزونه و همچنین قالب ها را ویرایش،نصب و حذف کنند.

مهمتر از همه یک مدیر میتواند کاربر جدید به سایت اضافه کند،اطلاعات کاربرهای موجود نظیر رمز عبور آنها را تغییر دهد و همچنین کاربری را از سایت حذف کند.

این نقش ها اساسا برای مدیران سایت محفوظ می ماند و به شما کنترل کامل سایت وردپرس را میدهد.

اگر شما در حال عضو کردن چند کاربر برای سایت وردپرس خود هستید باید توجه کنید که کدام کاربر در نقش مدیر میباشد .

۲ .  ویرایشگر (Editor)

ویرایشگر، دسترسی به تمام پست ها، صفحات، نظرات، دسته ها، برچسب ها و لینک ها دارد.

آنها می توانند هر پست یا صفحه را ایجاد، منتشر، ویرایش و یا حذف کنند.

ویرایشگر نمیتواند تنظیمات سایت را تغییر دهد،افزونه و قالب نصب کند یا کاربر جدید اضافه کند.

۳ . نویسنده (Author)

نویسنده ، تنها می تواند ارسال پست، آپلود تصاویر، ویرایش و انتشار پست های خود را انجام دهد.

نویسندگان میتوانند نظرات را ببینند اما نمیتوانند نظرات را تایید یا حذف کنند.

آنها به بخش تنظیمات،افزونه و قالب دسترسی ندارند .

بنابراین نقش نویسنده در سایت نقشی کم خطر است به استثنای توانایی آنها در حذف پستهای انتشار داده شده!

۴ . مشارکت کننده (Contributor) 

این کاربران تنها می توانند پست های خود را تا زمان انتشار پیش نویس و یا ویرایش کنند.

آنها می توانند پست ها و صفحات خود را ایجاد کنند، اما نمی توانند آنها را منتشر کنند.

آنها نمیتوانند تصاویر یا فایل ها را آپلود کنند، اما می توانند وضعیت سایت شما را ببینند .

در حال نوشتن پست نمیتوانند دسته ایجاد کنند و باید از دسته های موجود استفاده کنند.

با این حال میتوانند روی پست خود تگ اضافه کنند.مهمترین مشکل حامیان این است که نمیتوانند فایلی را بارگذاری کنند. 

۵ . مشترک

کاربرانی که در سایت شما در نقش مشترک هستند میتوانند به سایت وردپرس شما وارد شوند و مشخصات خود را آپدیت کنند.

اگر بخواهند میتوانند رمز عبور خود را تغییر دهند .

آنها نمیتوانند پستی بنویسند،نظرات را ببینند یا در وردپرس شما کاری انجام دهند.

نقش این کاربران برای زمانی مفید است که نیاز داشته باشید کاربری قبل از خواندن و نظر گذاشتن وارد سایت شود.

آموزش بخش کاربران در وردپرس 

اولین گامی که برای افزودن کاربر در وردپرس و تعیین سطح دسترسی کاربران در وردپرس باید بردارید اینست که به منوی تعیین شده در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید.

بنابراین بعد از ورود به پیشخوان وردپرس به مسیر کاربران مراجعه کنید.

تنظیمات کاربران وردپرسی

بخش کاربران در وردپرس به سه قسمت زیر تقسیم میشود

همه کاربران :

دراین صفحه لیست کاربران موجود را می توانید ببینید .

هر کاربر یکی از پنج نقشی که مدیر سایت برای او تعیین کرده است را دارد: مدیر، ویرایشگر، نویسنده، مشارکت کننده، یا مشترک.

کاربران با نقش‌های غیر از مدیر،که بر اساس نوع نقش، در هنگام ورود به سیستم امکانات کمتری را مشاهده خواهند کرد.

اضافه کردن یوزرها در وردپرس

برای این که نقش یک کاربر که قبلا ثبت شده است را تغییر دهید آن کاربر را انتخاب کرده و بر روی “تغییر نقش به “ کلیک کرده و نقشه مورد نظر را انتخاب کنید.

و بر روی دکمه تغییر دادن کلیک کنید.

۱ .  وقتی روی دکمه راهنما کلیک می کنید یک صفحه باز می شود که در مورد این صفحه مطالبی ارائه داده و چند لینک مفید با عناوین مستندات درباره مدیریت کاربران،توضیحات نقش ها و توانایی ها،و انجمن پشتیبانی را معرفی میکند.

۲ .  اگر دکمه تنظیمات صفحه را بزنید می توانید ستون های ایمیل،نقش و نوشته ها را فعال یا غیرفعال کنید.

البته تعداد کاربران در یک صفحه را هم می توانید مشخص کنید که به صورت پیش فرض ۲۰کاربردر یک صفحه است.

۳ . جست وجوی کاربران : اگر تعداد کاربران زیاد باشد می توانید از بخش جستجوی کاربران با استفاده از شناسه یا ایمیل، کاربر موردنظر را جستجو کنید.

۴ .  افزودن : در صورتی که می خواهید یک کاربر اضافه کنید می توانید ازاین دکمه استفاده کنید وبا زدن دکمه افزودن، وارد صفحه ی افزودن کاربر شوید.

اضافه کردن کاربر تازه

برای اضافه کردن یک کاربر بر روی افزودن کلیک کنید.

در این صورت یک صفحه مانند صفحه زیر باز خواهد شد:

کاربر تازه در وردپرس

 

بیشتر بدانید  ابزارهای وردپرس
نام کاربر :

در این بخش باید یک نام کاربری وارد نمایید که بتوانید بعدا با استفاده از آن وارد پیشخوان وردپرس شوید. 

دقت نمایید که این اسم باید حتما انگلیسی باشد .

ایمیل :

در این بخش باید یک آدرس ایمیل وارد نمایید .

نام :

نام کوچک خود را وارد نمایید.

نام خانوادگی :‌

نام خانوادگی خود را وارد نمایید.

وبسایت :

آدرس وب سایت خود را وارد نمایید.

رمز :

در این بخش باید یک رمز عبور وارد نمایید که بتوانید بعدا با استفاده از آن وارد پیشخوان وردپرس شوید.

کاربران تازه به صورت خودکار رمزی دریافت خواهند کرد که بعدا می‌توانند آن را تغییر دهند.

می‌توانید با کلیک روی دکمه‌ی «نمایش رمز»، رمز را ببینید یا ویرایش کنید.

هنگامی که کاربر به سایت اضافه شد، نام‌کاربری غیرقابل تغییر خواهد بود.

فرستادن آگاه ساز به کاربر :

در صورتی که تیک این گزینه را بزنید اطلاعات ساخته شده به ایمیل کاربری که ساختین ارسال میشود.

نقش :

در این بخش باید نقش یا گروه کاربری را که میسازید، مشخص نمایید .

و در آخر روی دکمه ی” افزودن کاربرتازه ” کلیک کنید.

حالا می توانید در قسمت “همه کاربران” کاربر ایجاد شده را ببینید.

شناسنامه در وردپرس چیست؟

شناسنامه شما حاوی اطلاعاتی درباره شما (“حساب شما”) و همچنین برخی از گزینه‌های شخصی برای استفاده از وردپرس است.

با افزودن کاربر در وردپرس و مراجعه به قسمت شناسنامه شما نیز قادر خواهید بود تا پروفایل خود را ویرایش و شخصی سازی نمایید.

برای این کار علاوه بر منوی” کاربران ”شناسنامه شما ، می‌توانید تا از طریق تصویر آواتار که در نوار ابزار پیشخوان وردپرس در سمت چپ بالای صفحه نیز قرار دارد به صفحه پروفایل خود دسترسی داشته و آن را ویرایش کنید.

شناسنامه ی کاربران در وردپرس

در این قسمت می توانید رنگ بندی دلخواه را برای پیشخوان وردپرس مشخص کنید و برخی تنظیمات دیگر.

توجه: دقت کنید که تنها گزینه ای که غیر قابل تغییر است “نام کاربری” است.

تنها نکته‌ای که در صفحه ویرایش شناسنامه قرار دارد کاربرد دکمه “نشست‌ها ” می‌باشد.

که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا نشست‌های فعال خود را بر روی مرورگر و سیستم دیگری که همزمان از طریق آن نیز وارد وردپرس شده‌اید را کنترل کرده و از حساب کاربری خود خارج کنید.

به بیان ساده‌تر فرض کنید که در حال حاضر ضمن اینکه از طریق سیستم دسکتاپ خود وارد پیشخوان وردپرس شده‌اید از طریق موبایل نیز به آن لاگین کرده اید.

حالا اگر بخواهید تا از سیستم موبایل خارج شوید می‌توانید در حالت دسکتاپ به صفحه شناسنامه شما مراجعه کرده و با یک کلیک ساده روی دکمه” بیرون رفتن از هر دستگاه دیگر” وضعیت ورود خود را از موبایل مشابه تصویر زیر خارج کنید.

در صورتی که توسط سیستم دیگری در اکانت خود وارد نشده باشید دکمه مورد نظر به حالت غیرفعال و خاکستری رنگ خواهد بود.

نشست ها در وردپرس

 

بیشتر بدانید  مدیریت رسانه در وردپرس

در نهایت بعد از اینکه کاربر خودتان را ویرایش کردید با کلیک روی دکمه به‌روزرسانی مشخصات کاربری، اطلاعات کاربر را آپدیت کرده و تغییرات را در آن ثبت کنید.

حذف کاربران در وردپرس

برای حذف یک کاربر در وردپرس نیز به همان ترتیب ابتدا وارد صفحه کاربران در وردپرس شده و سپس کاربر مورد نظر که قصد دارید تا حساب کاربری وی را پاک کنید انتخاب کرده و روی دکمه پاک کردن کلیک کنید تا به مرحله بعد هدایت شوید.

حذف کاربران در وردپرس

با هدایت شدن به مرحله بعدی اگر کاربر شما دارای نوشته در سایت باشد می‌توانید وضعیت نوشته‌ها را به صورت زیر تعیین کنید که:

پاک کردن همه‌ محتوا :

در صورت انتخاب این گزینه با حذف کاربر نوشته‌های وی نیز از سایت پاک خواهند شد.

اختصاص همه مطالب به :

در صورت انتخاب این گزینه می‌توانید یکی از کاربران سایت را انتخاب کرده و نوشته‌ها را به حساب کاربری وی در وردپرس منتقل کنید.

جمع بندی!

اگر تمایل دارید که برای سایت خود نقش های متعددی در نظر بگیرید، در وردپرس به راحتی می توانید این کار را انجام دهید و سازماندهی خوبی برای کاربران خود داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + = 24